Tanssija
fi | en | sv

SampoFolkJam tutuksi HELSINKI 23.9.2016

Pelit vievät tanssin imuun

SampoFolkJam® on epeli tanssipelipaketti kaikenikäisille. Upea kirja ja CD-levy julkaistiin kesäkuussa 2014. Kirjaan liittyvät neljän oppitunnin mittaiset tutustumiskoulutukset ovat taas tarjolla.

SampoFolkJam® Epelit tanssipelit -kirja sisältää 40 tanssipeliä, jotka johdattelevat hauskasti leikin ja seurapelien varjolla pelaajat tanssin äärelle. Pelit on jaoteltu seitsemään ryhmään sisältöpainotuksen mukaan. Tanssiharjoittelun keskeiset osa-alueet ovat löytäneet SampoFolkJamin® myötä uuden muodon: pelit harjoittavat muun muassa tarkkaavaisuutta ja reagointikykyä, tilan hahmottamista, koordinaatiota, musikaalisuutta ja luovuutta.

Koulutus on suunnattu pelin johtajille eli ohjaajille, opettajille ja erilaisten ryhmien vetäjille. Koulutuksessa tutustumme tanssipeliajatukseen ja pelaamme pelejä jokaisesta kirjassa esitellystä tanssipelikategoriasta. Lisäksi kokeilemme käytännönläheisesti tanssipelien opetusstrategiaa, sekä käymme läpi esimerkkejä kokonaisen tanssipelisession rakenteesta.

23.9.2016 Helsingissä
Mäkelänrinteen lukiolla, Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki   
Perjantaina 23.9.2016 klo 09.00-12.00                                

Kouluttajana Hilppa Herd

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 90 € sisältäen:

Kurssin (4 oppituntia)
SampoFolkJam-Epelit tanssipelit paketin (kirja + cd)

tai

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 45 € sisältäen:
Kurssin (4 oppituntia)

Ilmoittaudu koulutukseen 12.9.2016 mennessä tästä linkistä

Lisätietoja: www.folkjam.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssin hyväksytysti suorittaminen edellyttää kaikille tunneille osallistumista. Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautujia on vähintään 8. FolkJam® on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikössä