Tanssija

Tanssin virtaa kaikille

EloFolkJam® on seniori- ja erityisryhmille suunniteltu FolkJam-tuoteperheen sisartuote. Laji jatkaa FolkJamin tanssillisen ryhmäliikunnan periaatteiden syventämistä entisestään. EloFolkJamissa painottuu kehon ja mielen yhteys, yhdessäolon riemu sekä kaikkien oikeus tanssiin. Kotimaisuus on edelleen vahvuutemme ja juuret sekä historia voimamme. Ylpeys omasta kulttuurista on kaikkien liikkujien etuoikeus.

EloFolkJamissa ei tarvita paria, vaan koko ryhmä jammailee siinä yhdessä. Suomalaisesta tanssiperinteestä kumpuavat askeleet ylläpitävät ja kehittävät koordinaatiota, vahvistavat tasapainoa ja haastavat kehoa reagoimaan vaihtuvissa tilanteissa. EloFolkJam materiaaliin valittuja tanssinlajeja ovat mm. Katreli, Valssi, Jenkka, Humppa ja Minetti. Jokaisella tanssinlailla on oma luonteensa ja tanssillisuutta kehittävä erityisvahvuutensa.

Tunneilla soi raikkaasti polveileva suomalainen kansanmusiikki. Monimuotoista EloFolkJam musiikkia voi ostaa CD-levynä suoraan puodistamme.

EloFolkJamia vetävät koulutetut ohjaajat, jotka tuovat omalla persoonallisella tavallaan tanssin sykettä ja yhdessäolon riemua erilaisille tanssi-, liikunta ja virikeryhmille. Ohjaajakoulutuksistamme löytyy tietoa kurkistamalla koulutuskalenteriin. Toteutamme myös räätälöityjä virikekoulutuksia erilaisiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin.

Laji on kehitelty Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) kulttuurialan yksikön tanssinopettajakoulutuksessa alan ammattilaisten ja opiskelijoiden tiiviinä yhteistyönä. Tutkimus- ja kehitystyö jatkuu edelleen. Vierivä kivi ei sammaloidu!

EloFolkJam® kohottaa kehon ja mielen virkeyttä.