Tanssija
fi | en | sv

SampoFolkJam tutuksi OULU 22.2.2015

SampoFolkJam tutuksi -koulutus

Pelit vievät tanssin imuun

SampoFolkJam® on epeli tanssipelipaketti kaikenikäisille. Upea kirja ja CD-levy julkaistiin kesäkuussa 2014. Kirjaan liittyvät neljän oppitunnin mittaiset tutustumiskoulutukset käynnistyivät syksyllä.

SampoFolkJam® Epelit tanssipelit -kirja sisältää 40 tanssipeliä, jotka johdattelevat hauskasti leikin ja seurapelien varjolla pelaajat tanssin äärelle. Pelit on jaoteltu seitsemään ryhmään sisältöpainotuksen mukaan. Tanssiharjoittelun keskeiset osa-alueet ovat löytäneet SampoFolkJamin® myötä uuden muodon: Pelit harjoittavat muun muassa tarkkaavaisuutta ja reagointikykyä, tilan hahmottamista, koordinaatiota, musikaalisuutta ja luovuutta.

Koulutus on suunnattu pelin johtajille eli ohjaajille, opettajille ja erilaisten ryhmien vetäjille. Koulutuksessa tutustumme tanssipeliajatukseen ja pelaamme pelejä jokaisesta kirjassa esitellystä tanssipelikategoriasta. Lisäksi kokeilemme käytännönläheisesti tanssipelien opetusstrategiaa sekä käymme läpi esimerkkejä kokonaisen tanssipelisession rakenteesta.

22.2.2015 Oulussa

Oamkin tanssisaleissa, Kotkantie 1, 90250 Oulu

22.2.2015 sunnuntaina klo 10.00-13.00

Kouluttajana Hanna Poikela

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 90€ sisältäen:

Kurssin (4 oppituntia )

SampoFolkJam-Epelit tanssipelit paketin (kirja + cd)

tai

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 45€ sisältäen:

Kurssin (4 oppituntia )

 

Ilmoittaudu Oulun koulutukseen 10.2.2015 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja: www.folkjam.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssin hyväksytysti suorittaminen edellyttää kaikille tunneille osallistumista. Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautujia on vähintään 8. FolkJam on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikössä