Tanssija
fi | en | sv

SampoFolkJam -tutuksi koulutus OULUSSA 7.9.2014

Pelit vievät tanssin imuun

SampoFolkJam® on epeli tanssipelipaketti kaikenikäisille. Upea kirja ja CD-levy julkaistiin kesäkuussa 2014 Tampereella. Kirjaan liittyvät neljän oppitunnin mittaiset tutustumiskoulutukset käynnistyvät syksyllä.

SampoFolkJam® Epelit tanssipelit -kirja sisältää 40 tanssipeliä, jotka johdattelevat hauskasti leikin ja seurapelien varjolla pelaajat tanssin äärelle. Pelit on jaoteltu seitsemään ryhmään sisältöpainotuksen mukaan. Tanssiharjoittelun keskeiset osa-alueet ovat löytäneet SampoFolkJamin® myötä uuden muodon: Pelit harjoittavat muun muassa tarkkaavaisuutta ja reagointikykyä, tilan hahmottamista, koordinaatiota, musikaalisuutta ja luovuutta.

Koulutus on suunnattu pelin johtajille eli ohjaajille, opettajille ja erilaisten ryhmien vetäjille. Koulutuksessa tutustumme tanssipeliajatukseen ja pelaamme pelejä jokaisesta kirjassa esitellystä tanssipelikategoriasta. Lisäksi kokeilemme käytännönläheisesti tanssipelien opetusstrategiaa sekä käymme läpi esimerkkejä kokonaisen tanssipelisession rakenteesta.

Koulutus sunnuntaina 7.9.2014 Oulussa klo 10-13

Oamkin tanssisaleissa, Kotkantie 1, 90250 Oulu

Kouluttajina mm. Hanna Poikela

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 85€ sisältäen:

Kurssin (4 oppituntia) ja SampoFolkJam-Epelit tanssipelit paketin (kirja + cd)

 tai

Tanssipelien tutustumiskoulutuksen hinta 40€ sisältäen:

Kurssin (4 oppituntia )

Ilmoittaudu koulutukseen 21.8..2014 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja: www.folkjam.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssin hyväksytysti suorittaminen edellyttää kaikille tunneille osallistumista. Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautujia on vähintään 8. FolkJam on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikössä