Tanssija
fi | en | sv

KouluFolkJam ja SampoFolkJam OULU 18.-19.1.2018

Vauhtia, rytmiä ja vuorovaikutusta!

KouluFolkJam®, kouluille suunnattu monipuolinen tanssipaketti ja
SampoFolkJam®, epeli tanssipelipaketti, sopivat käytettäväksi osana liikunnan, ilmaisun ja musiikinopetusta sekä koulun kerhotoiminnassa.

Tanssin imu tempaisee mukaan

KouluFolkJam® on riemukas tanssiliikuntamuoto, joka tarjoaa tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa kaikille kouluasteille. Vuorovaikutteisten tanssipelien ja -koreografioiden kautta oppilaat pääsevät tutustumaan suomalaiseen tanssiin ja raikkaaseen kansanmusiikkiin. KouluFolkJam® johdattelee tanssin imuun mutkattomien ja helposti lähestyttävien kehittelyvaiheiden kautta.

SampoFolkJam® on epeli tanssipelipaketti kaikenikäisille. Kesäkuussa 2014 yhdessä SampoFolkJam - CD-levyn kanssa julkaistu SampoFolkJam - Epelit tanssipelit -kirja sisältää 40 tanssipeliä, jotka johdattelevat hauskasti leikin ja seurapelien varjolla pelaajat tanssin äärelle. Pelit on jaoteltu seitsemään ryhmään sisältöpainotuksen mukaan. Tanssiharjoittelun keskeiset osa-alueet ovat löytäneet SampoFolkJamin myötä uuden muodon: pelit harjoittavat muun muassa tarkkaavaisuutta ja reagointikykyä, tilan hahmottamista, koordinaatiota, musikaalisuutta ja luovuutta.

Kurssipaketti on suunnattu ohjaajille, opettajille ja erilaisten ryhmien vetäjille.
Koulutuksessa tutustumme KouluFolkJam -materiaaliin ja toimintaperiaatteeseen, tanssipeliajatukseen ja pelaamme pelejä jokaisesta SampoFolkJam -kirjassa esitellystä tanssipelikategoriasta. Lisäksi kokeilemme käytännönläheisesti tanssipelien opetusstrategiaa, sekä käymme läpi esimerkkejä kokonaisen tanssipelisession rakenteesta.

18.-19.1.2018 Oulussa

Oamkin tanssisaleissa, Kotkantie 1, 90250 Oulu

To klo 12.45-16.00 ja Pe klo 08.30-16.00

Kouluttajana Petri Kauppinen
Kurssin hinta 120 € sisältäen:

,   KouluFolkJam® -kurssin sekä SampoFolkJam® tutuksi- koulutuksen (12 oppituntia)

Materiaalipaketin voi ostaa FolkJam-puodista erityishintaan koulutuksen yhteydessä. Suosittelemme materiaalipaketin hankkimista.

CD:t puodissa 22€ ja ohjaajakoulutuksessa 15€

* SampoFolkJam – kirja ja CD puodissa 55€ ja ohjaajakoulutuksessa 45€
* KouluFolkJam junnujamit puodissa 40€ ja ohjaajakoulutuksessa 20€
* KouluFolkJam teinijamit puodissa 40€ ja ohjaajakoulutuksessa 20€
* KouluFolkJam teini+junnujamit puodissa yhteishintaan 70€ ja ohjaajakoulutuksessa 35€
* Saat alennuskoodin kurssikirjeen yhteydessä

HUOM! Kurssilla käydään myös läpi toivottaessa Nelosten tanssi FolkJammari sekä aikaisemmilta vuosilta jo tuttu FolkJam Goes Wanhat

Ilmoittautumiset 4.1.2018 mennessä osoitteessa http://folkjam.fi/ohjaajakoulutus/ilmoittautuminen/

Lisätietoja: www.folkjam.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssin hyväksytysti suorittaminen edellyttää kaikille tunneille osallistumista. Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautujia on vähintään 8.

FolkJam® on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun kulttuurialan yksikön tanssinopettajakoulutuksessa opiskelijoiden ja alan ammattilaisten yhteistyönä. Nykyisin FolkJam ry on itsenäinen yhdistys.