Tanssija
fi | en | sv

FolkJamissa puhaltavat uudet tuulet

Julkaistu 31.12.2016 12:19

Lisenssimaksu poistuu 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

Nyt se on julkista, FolkJamin toimintamalli muuttuu vuoden 2017 alusta. Suurin muutos käyttäjille on lisenssimaksun poistuminen, jolloin FolkJam® vapautuu aina vaan suuremmille joukoille.

Kannatusyhdistyksen perustajajäseninä toimivat Riina Hosio, Petri Kauppinen, Anssi Kirkonpelto, Milla Korja ja Hanna Poikela. Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus jatkaa tiivistä yhteistyötä FolkJam ry:n kanssa. Yhdistyksen hallituksen muodostavat lajin kehittäjät ja kouluttajat yhteistyössä.

FolkJam ry:n tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa kehitettyä FolkJam®-tanssiliikuntamuotoa, edistää sen tunnettuutta ja tukea ohjaajien toimintaa. FolkJam ry järjestää jatkossa FolkJam-koulutukset, levittää tietoa FolkJam-tanssiliikuntamuodosta sekä tallentaa ja jakaa materiaalia ohjaajille.

Lisenssimaksun poistuttua toiminnan järjestäminen on ilmaista. Muutoksella toivomme lajin tavoittavan entistä enemmän sekä jammaajia että ohjaajia FolkJam-toiminnan pariin. Lisenssisopimus tehdään edelleen Oamkin kanssa. FolkJam-emäntinä tai isäntinä voivat toimia perusohjaajakoulutuksen käyneet FolkJam ry:n kannattajajäsenet. Vuotuinen jäsenmaksu FolkJam ry:n kannattajajäsenillä on 20 €.

Ilmoittautumiset koulutuksiin ja tunti-ilmoitukset sekä maksuton lisenssihakemus tehdään entiseen malliin. Ohjaajien Optiman materiaalipankki poistuu käytöstä kevään 2017 aikana. Ohjaajat saavat tiedon uudesta ja kevyemmästä materiaalin jakotavasta. FolkJam-verkkopuoti puolestaan löytyy jatkossakin osoitteessa puoti.folkjam.fi. Siirtymävaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan. Saat tietoa yhdistykseen liittymisestä tältä sähköpostilistalta.

Onnellista ja tanssintäyteistä uutta vuotta 2017!

Toivottaa,
FolkJam-tiimi